Monday, January 7, 2013

tragedy 7th January !


OMG OMG OMG !
pagi tadi tayar motor bocor dekat simpang maut tu time on the way nak pergi sekolah . okay , this is the first time okay . it's never happened before . dah tu time hari-2 macam ni pulak boleh tak bawa handphone ! apa lah nasib badan ~ but it's okay , everything is under control . kakak hana datang ambil kami dekat sana and hantar pergi sekolah .

thanks a lot untuk abang aiem yang menolong kami pagi tadi. kenal pun secara tidak sengaja . siap tolong bawa kan motor hantar repair and siap hantarkan sekali dekat rumah hana. ohh gosh ! so sweett of you . thankyousomuch ! (:

okay , first time balik sekolah naik bas . ggrrrr !

# hope it will never ever happen again . huh ~


No comments:

Post a Comment