Tuesday, October 15, 2013

i'm a bussiness woman now :)


assalamualaikum stalkers. apa khabar kalian ? dah lama aku tak datang jenguk blog ni. dah berdebu , berhabuk bagai. disebabkan dah terlalu lama aku tinggalkan blog ni, now aku ada benda baru nak share dengan semua.

well,
merujuk kepada title entry ni,
now aku ada join 1 bussiness ni. it quite interesting, so that's why lah aku try juga join even modal nya boleh tahan besar. terpaksa lah aku bertungkus lumus bersihkan rumah semata nak bodek and pinjam mak aku duit. bhahaha ! nampak tak kecelakaan aku ? :P but hey, jangan salah sangka. aku masih setia bergelar student. pra-u student okay. and next month aku akn menghadapi final exam. wish me luck guys !

back to the story, actually banyak benefits yang aku boleh dapat daripada hasil join bussiness ni.. nak tahu ? aku yang tak pernah pernah berminat dengan bussiness pun akhirnya turut kecundang setelah di hasut oleh myrul dan seterusnya di psiko oleh azree dan alif. HAHA ! padahal mula mula teruk myrul makan maki hamun aku sebab join bussiness ni tanpa bincang dengan aku. wehh, siapa tak tergoda kalau kita boleh dapat income rm1000 seminggu? seminggu weyh, seminggu! bayangkan kalau seorang student dapat income around rm4000 sebulan?? gila k gila. kerja tesco jadi manager pun tak dapat segitu ah sebulan. haha ! nak join tak? mehh mehh ! kalau korang nak tahu, aku akn cerita kan tentang bussiness pencil.my di entry yang seterusnya :)

 mari join ramai ramai ! tak salah kan nak menambahkan pendapatan sendiri ? :)



No comments:

Post a Comment