Monday, April 11, 2011

Aku nak kau yang dulu please ~



Biyy , aku sangat-2 merinduii kau yang dulu ! aku tak suka kau yang sekarang ni .. aku macam tak kenal kau yang sekarang ni . please .. tolong kembali macam yang dulu ! i'm begging you :'(



Sunday, March 20, 2011

A whole day with you ==

Hello everyone ~ SI dah kembali . heheh ~ mcm biasa , masa untuk bertonyeh kat diary aku ni lahh kan . okay . entry aryny agak menarik dan membahagiakan aku jugak lahh kan . nak tahu knapa ? hey-2 . baca lahh dulu . hehe ;)
aryny petang ikut mama pegi kenduri . dua tempat . adoy , *sumpah perot SI kenyang . dah tu tiba-2 dpt meseg dari mamat bernama Joe . haha . dia ajak lepak malam kang . okie dokie ~ berehh ! pukul 8.30 dia ambil aku depan rumah naik motor . mak balik kmpg .  pegi tempat faris . dah tu pegi depan dewan meeting club ADVANTI . joe , kau tak payah nak gehdik-2 dgn aku . aku pijak kau kang . haha . SI mengganas ! lepas tu pegi kenduri kawin kat penerok rumah Nan ADVANTI . sedapp and kenyang ! lepas tu lepak seaside kejap pastu pegi depan eon bank kat tambak . Bihan datang . bestt lepak dgn diaorang . happening jee . apa yang berlaku antara aku dan joe , kitaorang lupakan . macam tak ada apa-2 . lepas tu mint n fuad pegi JB , tlg kereta apam rosak . aku and bihan pegi lepak depan rumah joe . ohhh .. apa punya uwey lahh aryny . aku tergolek tangga dekat rumah joe dohh . ah , fuck lahh ! haha . sakit dah macam celaka . adoyy .. pastu bihan balik , joe hantar aku naek kereta . tak terus balik . pegi lepak at tambak . dia urut kan kaki aku . *sumpah sakitt gilaa . okay , dah okay sikit . aku pegi toilet kat aliff .balik dr toilet tuh , popp ! babii ! aku tergolek lagii lahh sehh ! aww aww ! sakitt lahh pukimak . padan muka joe kena paksa urut kaki aku lagi .  lepak sampai pukul 6 , and aku pun suruh joe hantar balik . ngantukk ~ 
okay , thanks biy bab spend tyme yang cukup panjang dengan aku . aku happy kott ! sbb aku tahu , kau tak kan slalu dengan aku lagi . and lagi satu , jangan nak gehdik-2 and manja-2 dgn aku boleh tak ? lagi satu , jangan lahh suka sebut aku ni bini kedua kau dan "MADU" muny ! cukup 44 kali jadi betul lahh gilaa . geli SI ~ haha ~

Friday, March 18, 2011

I forgive you sayang ==

biy .. ( sajaa nak gehdik-2 panggil biy , pdhal bkn ada pape lagi kott ) .. now kau dengar sini . kau tak perlu rasa bersalah lagi okay ? aku dah maafkan kau sayang . apa-2pun , kita tetap kawan kan ? hati aku dah boleh terima yang kau bukan milik aku dan bukan untuk aku . it's okay sayangg . aku akan tetap selalu doakan kebahagiaan kau biy. benar kan ? cinta itu tak mesti memiliki ? ya , cinta aku tetap untuk kau . tak kan pernah hilang . ingat itu sayang .. biy , satu hari nanti , kalau dia tinggalkan kau lagi dan buat kau sakit lagi , kau ingat aku ya ? kau cari aku ya ? aku tetap ada kat sini untuk kau .. aku akan selalu temani kau sayang . tak pernah sedetik pun kau hilang dalam ingatan aku . sekali pun kau pernah buat aku sakit sangat , tapi aku tak pernah buang kau . kau tetap dalam hati aku . aku tetap akan terima kau apa pun yang terjadi . 

malam semalam kita lepak lagi kan ? macam tak de apa-2 . macam kita tak pernah break . tak pe lahh , dapat kawan dengan kau pun dah berbaloi sangat bagi aku . sekurang-2nya aku masih dapat tengok muka kau , dapat dengar suara kau , dapat bergurau dengan kau . tapi biy , kenapa semalam kau macam seolah-2 rasa bersalah ? kenapa sayang ? kau asyik tenung aku dengan pandangan yang sayu .. kau pegang muka aku .. hey , apa yang dah berlalu tuh biarkan berlalu . aku tak nak ungkit lagi . sekalipun luka itu masih akan tetap terasa , tapi aku tak nak kau rasa bersalah . tak pe lahh , bukan salah kau . aku paham .. aku tahu , aku tahu kau masih sayang aku .. aku pun sama . aku sayang kau lagi lebih dr kau sayang aku . cuma aku tak nak tunjuk . aku cuba kawal semua .. biy , kita cuma kawan sekarang . so , take caution okay .. macehh sebab teman aku semalam biy .. I'll still loving you ~

Thursday, March 10, 2011

I just can't forget you==

biy sayang , macam mana kau sekarang ? kau sihat tak biy ? kau okay tak ? kerja kau mcm mana ? maaf , aku tak tahu apa-2 pasal kau sekarang .. dulu memang aku tahu semua . sebab dulu aku jaga kau . tp sekarang , dah ada orang lain jaga kau . biy , can you hear me ?  i miss you badly biy.. can you come back to me ? just for a while pleasee . i miss your face , i miss your laugh , i miss your smile , i miss your voice , i miss your jokes ,, i miss the way you looking at me .. why ? why could you leave me ? why couldn't you just stay ? my world is nothing without you . and i don't know what to do with my self ..  you know that i love you so  much right ? kenapa biy buat aku macam ni .... aku tak boleh nak go on tanpa kau .. kenapa aku yang lalui ini ? aku tak kuat .. aku macam tak boleh nak berdiri tanpa kau . ya , semua orang tengok aku kuat , aku happy . tapi dalam hati aku , Tuhan saja yang tahu biy . setiap saat aku ingatkan kau . setiap masa biy . aku sunyi .. aku dah cuba untuk buka kan hati aku untruk lelaki lain , tapi aku tak dapat , aku tak mampu buang kau dr hati aku . kau terlalu istimewa dalam hidup aku .. dan aku yakin , aku tak dapat lupakan kau sampai bila-2 .. sekali pun disaat kau dah naik pelamin . biy , tolong jangan lupakan aku .. sebab aku tak kan pernah lupakan kau walau sesaat . kau tetap oksigen aku biy . aku tetap sayangg kau . walau apa pun yang terjadi ..
..

Wednesday, March 9, 2011

I'm so sorry ==


joe , kenapa aku rindu kau ? aku rindu kau sangat-2 biy . setiap masa aku ingat kau . tapi kenapa kau tak faham ? kenapa kau tak mengerti aku ? aku mintak maaf sebab rindukan kau and tak dapat lupakan kau . aku macam nyawa-2 ikan biy tanpa kau . aku macam dah tak de semangat dah . nasib ada kawan-2 aku . kalau tak aku tak tahu apa jadi kat aku biy . biy , aku tak penah rindu orang macam ni sekali . tapi kat kau ? aku tak tahu . please biy . aku rindu kau sangat-2 . Tuhan jee yang tahu biy . biy , aku harap dan doakan kau bahagia disampinmg dia  biy . aku sentiasa disini . tak kan ke mana-2.. macam mana kau penah cakap dekat aku dulu yang kau tak kan kemana-2 and tak kan penah tinggalkan aku .. biy , kau dengar tak biy ? aku masih sayang kau biy .. hati aku masih untuk kau . aku tak tipu biy . kau nak bukti ? ya , aku ada . mesej-2 dr kau semua aku masih simpan . barang-2 dr kau aku masih simpan termasukk lahh plastrik chocolate yang kau penah suapkan aku dulu . biy , aku rindu saat itu biy .. *sumpahh , aku rindu ! TUHAN , aku mohon tolong sampai kan rindu aku pada dia .. *sumpah , aku tak kan dapat lupakan kau joe . Joe , kau lahh kenangan paling terindah dalam hidup aku .. aku tak kan lupa kan kau sampai mati . :'(

Monday, March 7, 2011

Honestly ..

Joe , I miss you badly ! I miss you so much !! how could you do this to me ? why ??

Sunday, March 6, 2011

My heart was totally BROKEN !

aryny ary yang paling menyedihkan , menyakitkan aku . aku macam tak percaya aku akan lalui ary macam ni . sumpah ! tak pernah terjadi and berlaku kat aku . okay , now aku nak cecita .
malam tadi aku keluar dengan puatt , aku dah buhsan teruk ! malam minggu lahh katakan . si joe keluar dengan muny . ya , mmg aku agak sakit hati , tapi its okay lahh . lantak dea lahh kan . kitaorang dah jadi teman tapi mesra jee . dea nak buat apa , aku peduli apa ! puatt amek kat rumah , shamin kan g KL , dea pun buhsan , so kitaoarng pun keluar . first , pegi karaoke 15 lagu lahh sial . terkeluar anak tekak aku . tapi best ! aku nyanyi lagu-2 sedeh yang mengisahkan diri aku , such as , tenda biru by desy ratnasari ( nanti kalau joe and muny kahwin , lagu ni lahh jadi peneman aku ), 2 jiwa 1 hati by legacy ( aku ingat , lagu ni joe penah bagi dekat aku ) .. lirik last dea , 'tak mungkin kan terjadi, 2 jiwa 1 hati'.. ya , mmg tak mungkin . HAHA .. okay , lepas tu joe msg puat , dea kata datang depan dewan , dea dgn muny . dea tak tahu aku dgn puatt. aku pikir dea maen-2 . aku pon buat buduh jee . datang je lahh dgn puat . and .... ya , mmg dea dgn muny ! duppp ! jantung aku macam nak gugur .. pls bayang kan apa aku rasa waktu itu .. tgk kemesraan deaorang .. YA ALLAH , beri aku kekuatan . airmata aku jatuh ! DAMN  SHIT ! tidak , aku kena kuat ! aku kena kesat airmata itu dan jangan bagi ia mengalir lagi . puatt and faris tak tahu nak cakap apa dah .. deaorang tak henti-2 suruh aku sabar . ya , aku sedang bersabar . sedang bersabar melihat perempuan lain pegang tgn laki yang sgt aku cintai yang pada ketika dulu aku yang seharusnya melakukan itu ! aku yang berada disebelah dia dulu ! tapi kenapa sekarang semua dah berubah ? joe , kau tak tahu ke aku akan sakit ? kau tahu aku sakitt sangat kan tgk apa yg sedang berlaku skng ? kau tahu kan ? kan ? kau tahu tak hahh !!! sampai hati kau . seumnur hidup aku tak pernah ada lelaki buat aku mcm ni . kau kejam joe . kau kejam !! kiteorang dok setable makan . aku cuba jd kuat dan gentle , aku salam Muny . aku cuba senyum walaupun dalam hati aku menyembur-2 darah keluar . aku rasa nak pengsan . aku tahu , joe cuba jugak jaga hati aku dan layan tak layan jee dgn Muny , tp sudahh lahh , aku dah LUKA . Tuhan ajaa yang tahu apa perasaan aku waktu itu , kaki aku pun dah tak kuat nak berdiri . lepas makan , aku cepat-2 ajak puatt balik . aku dah tak sanggup .. YA ALLAH , boleh kau tarik nyawa aku sekarang ? aku tak tahan . kau saja yang maha memahami . pukul 1.30 pagi , aku tak boleh tidur , aku ajak puat keluar . jiwa aku kacau . lepak tambak , joe kata dea nak datang . and dea datang . dea mintak maaf gilaa-2 dgn aku and tak nak tinggalkan aku. haha . maafkan aku jugak joe . sampai hembusan nafas aku terakhir aku TAKKAN maafkan kau . tak kan pernah maafkan kau . kau ingat tu ? ingat lahh sampai kau mati . kau tak kan pernah bahagia sbb kau dah buat aku mcm anjing kurap . and NOW ! kau boleh berambus dari hidup aku . aku pun macam tak percaya apa aku buat , aku amik simkad aku , tapp ~ aku patahkan depan dea and aku campak . aku cakap, :'jangan harap kau boleh jumpa aku lagi ! jangan cari aku lagi bodoh ! aku takkan pernah maafkan kau ! kau buat aku , nanti kau akan kena balik ! terima kasih !' pastu aku terus blahh . GET LOST JOHANI ! TUHAN , berikan aku semangat untuk teruskan hidup aku .. tolong aku TUHAN .

Friday, March 4, 2011

Wake Up !



wake up shana ! forget about him ! jangan jadi pengemis sangat . HAHA . okay .. 
Forget about you ! But , I know that was the HARDEST thing to do ..T_T









Thursday, March 3, 2011

Stupid thing ever (T_T)



aku bodoh , aku bodoh sebab bagi darah aku kat kau ! akhirnya , apa balasan yang aku dapat hah ? lancau lahh ! tak pe , ini 1 pengajaran bagi aku . dengan selagi adanya nama kau terukir dekat tangan aku , selama itu aku akan ingat semua pasal kau . pasal kenangan kita , saat manis kita , saat pahit kita ,kelukaan hati aku yang kau bagi , and semua pasal kau aku akan ingat ! joe , aku memang tak sangka kau sanggup buat aku mcm ni . mcm pengemis kau buat aku . sekeras-2 aku , akhirnya terhiris kerna kau .  joe , *sumpah , kau betul-2 meninggalkan kesan yang hebat dalam hidup aku . terima kasih kerana bagi aku kelukaan yang sangat dahsyat ini . dan terima kasih sebab bagi aku sedar yang cinta itu MEMBUNUH !  biar lahh , sekarang semua nya tinggal kenangan . semoga kau bahagia bersama dea .. salam maaf permisi , aku undur diri .

Monday, February 28, 2011

BIE !!!!

bie !! tolong jangan tinggalkan aku ! aku merayu bie ! *sumpah aku tak boleh hidup tak de kau bie . aku tak boleh lalui ary ary aku tanpa kau ! aku cintakan kau bie ! aku sayang kan kau ! aku nak kau dalam hidup aku !! hidup aku tak bermakna tanpa kau ! bie please .. 1 ni jee aku mintak pada kau bie ! tolong bie .. aku tak boleh bernafas tanpa kau .. kau semangat aku bie .. forgive me bie .. please come back !! I need you .. please .. dunt leave me bie ! please come back !!!!